Rauhallinen ja kaunis Firostefani

>
Firostefani
'The panorama of Firostefani at sunset on Santorini, Greece' - Santorini
'The panorama of Firostefani at sunset on Santorini, Greece' Havoc / Shutterstock

Firan ja Imeroviglin välissä sijaitsevassa Firostefanissa on naapureidensa tavoin yksi Santorinin parhaista näköaloista. Kylä tarjoaa koostaan huolimatta kattavan valikoiman eri tasoisia hotelleja ja ravintoloita. Firostefanin rauhallisuus ja upeat näköalat kalderan yli saavat sinut ihastumaan kylään.

Auringonlasku on yksi Firostefanin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kylä on kuin paratiisi romantikoille, mutta unohtumattoman kaunis auringonlasku ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Firostefanin vanha, perinteinen kylä on jotain erilaista kuin saaren sydän, kiireinen ja vilkas Fira. Kylän nimi tarkoittaa ”Firan kruunua”, sillä se sijaitsee korkeammalla kuin Fira. Loogisesti Firostefanista on siis upeat näköalat, ja ne eroavat muusta Santorinista, koska täällä voit katsella samalla sekä tulivuoren kalderan, meren että Firan kaupungin yli!

Firostefani sijaitsee Firan pohjois- ja yläpuolella tarjoten upeat näkymät saaren pääkaupungin ja Egeanmeren yli. Jos lomailet Firostefanissa, voit nauttia helposti myös Firan palveluista. Firasta löydät Santorinin laajimman ravintolatarjonnan ja vilkkaimman yöelämän, kun taas Firostefani on huomattavasti hiljaisempi ja säilyttänyt perinteisen charminsa. Firostefanissa lomailijat saavat nauttia ennen kaikkea rauhallisesta ilmapiiristä, mutta halutessaan myös kaikista moderneista mukavuuksista.

Firostefani tarjoaa laajan valikoiman hotelleja, huoneistoja, studioita, vuokrahuoneita ja huviloita – löydät varmasti majoituspaikan, joka täyttää kaikki toiveesi


               Hotellit ja asunnot: Firostefani