Kamari - rantaelämää, rentoutumista ja kauniita maisemia

Kamari
'Kamari village, island Santorini, Greece' - Santorini
'Kamari village, island Santorini, Greece' Emi Cristea / Shutterstock

Kamari sijaitsee saaren eteläpuolella, 10 km kaakkoon Firasta, ja on yksi Santorinin suosituimmista merenrantakohteista. Suuntaa Kamariin, jos lomasi tärkeimmät asiat ovat pitkä hiekkaranta ja aurinkohattu! Kylässä on upea, 5 km pituinen ranta, jonka tumma hiekka muistuttaa saaren tuliperäisyydestä. Tumman hiekan lisäksi rakastut rannan kristallinkirkkaaseen veteen, jossa uiminen on täydellinen tapa virkistäytyä Santorinin auringossa.

Upea Kamari on matkakohde, jonka tulet muistamaan ikuisesti. Alue on henkeäsalpaavan ja ainutlaatuisen kaunis – jopa yöllä, kun sen kivet loistavat kuin timantit! Kamarin ranta on saman tyyppinen kuin Perissa, joka on Santorinin toinen suosittu, mustahiekkainen ranta. Et tule pettymään lomaasi täällä, sillä Kamarin kylä perinteisine taloineen tarjoaa sinulle upean merinäköalan. Minkä tyyppistä lomaa etsitkään, löydät kaiken tarvitsemasi täältä.

Kamarista voi jatkaa serpentiinitietä pitkin antiikin Theran raunioille, tai lähteä veneretkelle koskemattomalle Anafin saarelle. Jos haluat viettää laatuaikaa rakkaidesi kanssa, nauttikaa ateria yhdessä Kamarin lukuisista tavernoista, joissa voitte maistella paikallisia herkkuja ja rentoutua meren äärellä. Yksi asia on varma: Santorinin maisemat eivät jätä ketään kylmäksi!
Hotellit ja asunnot: Kamari