Perissa - Santorinin tummahiekkainen rantaparatiisi

Perissa
'Perissa Greece island cyclades' - Santorini
'Perissa Greece island cyclades' Gianluca Figliola Fantini / Shutterstock

Yksi parhaista paikoista nauttia Santorinin auringosta ja Egeanmeren lämmöstä on suosittu Perissan kylä, joka on kuin saaren sydän, sillä se houkuttelee massoittain turisteja kaikkialta maailmasta. Perissan upea, 7 km pituinen ranta sijaitsee 15 km kaakkoon Firasta. Tulet muistamaan Perissan tumman hiekan, kristallinkirkkaat vedet ja lukuisat hauskanpitomahdollisuudet – täältä löydät kaiken, mitä voit rantalomaltasi kaivata.

Hiekka on täällä tummempaa, hienompaa, pehmeämpää ja jopa kuumempaa kuin Kamarin rannalla. Perissan ranta on hyvin ylläpidetty ja tarjoaa useita palveluita, kuten aurinkotuolien ja -varjojen vuokrausta. Rantavedestä nousee valtava kalliovuori, nimeltään Mesa Vouno, joka tekee Perissan maisemasta erilaisen ja uimisesta täällä unohtumattoman kokemuksen. Lomailijat kaikkialta maailmasta ovat haltioissaan rannan upeista, kallioisista näköaloista. Perissan uimavedet ovat kristallinkirkkaat ja syvän siniset, mutta muista, että rannan lisäksi kylä on kokonainen matkakohde – oikea turistien paratiisi!

Keskellä kesää alue on täynnä turisteja, jotka matkustavat Perissaan rentoutumaan ja rauhoittumaan talven kiireiden jälkeen. Kylän suosion ansiosta siellä on hämmästyttävän laaja valikoima ​​hotelleja, ravintoloita sekä perinteisiä tavernoja, jotka tarjoavat aitoja kreikkalaisia makuelämyksiä. Löydät myös lukuisia kahviloita ja baareja – ja huomaat itse, kuinka Perissa tarjoaa täydellisen yhtälön rauhaa ja rentoutumista sekä palveluja ja mukavuuksia. Täällä on rannalla loikoilun lisäksi mahdollista tutustua Santorinin historiaan, sillä Perissasta kulkee pieni, vuoristoinen tie antiikin Theran raunioille.
Hotellit ja asunnot: Perissa